Ten temat zawiera 4 odpowiedzi, ma $s, i został ostatnio zaktualizowany przez  basik230 1 tydzień, 3 dni temu.

Przeglądają 4 wpisy - 1 przez 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #6047

    Ashir
    Członek

    Może USB źle sformatowane?
    Zacząłbym od tego osobiście.
    zrób format na Fat32.

    #6049

    basik230
    Członek

    Dziękuję za odpowiedz.Sformatowałam i niestety nic się nie zmieniło. Podłączyłam nawet telefon przez kabla,żeby zobaczyć czy telefon wyczuje transfer i na telefonie wyskoczył mi komunikat czy chce użyć transferu danych więc chyba fizycznie gniazdo nie jest uszkodzone a tego boję się najbardziej.Próbowałam różnych USB,bo na infolinii powiedzieli mi ,że nie musi to być oryginalne USB ,zastanawiam się czy może jak zakupie oryginalne USB to pomoże.Może jeszcze jakieś pomysły?Z góry dziękuje za odpowiedz:)

    #6050

    conviq
    Członek

    Nie sądzę żeby „jakieś” oryginalne coś pomogło. Chcą naciągnąć na kasę. Pendrive to pendrive, jeżeli komp czyta to znaczy, że działa. Kablem od komputera nie da się podłączyć do hafciarki?

    #6051

    basik230
    Członek

    Witam.Przez kabla nie szło się podłączyć ale zauważyłam,iż wszystkie tzw. oryginalne janome pendrives są o bardzo małej pojemności,(bo niby po co miałaby być duża)a sprawdzane przeze mnie pendrives były o dużo większej pojemności więc załadowałam do jakiegoś starego czytnika kart 4G z aparatu i działa:)Wychodzi na to iż hafciarka szczytuje tylko niewielkie pojemności.Dziwi mnie tylko ,że w serwisie janome tego nie wiedzieli.pozdrawiam

Przeglądają 4 wpisy - 1 przez 4 (z 4 w sumie)

Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.


Back to Top ↑